Sanal Gerçeklik Gözlüğü Film İzleme

 3d sanal gözlük
Sanal gerçeklik gözlüğü , günümüzde yaygın olan LED , LCD , Plazma gibi teknolojiler ile üretilmiş telefon , bilgisayar ve diğer birçok aygıtın ekran görüntüsünü daha gerçekçi göstermek , göz yanılmaları ( hileleri ) sayesinde görüntüyü daha gerçekçi olarak algılatmak için tasarlanmış teknolojik gözlüklerdir.
Bazen bir karton ve bir gözlük çerçevesi ile bazen de Oculus,LG,Samsung,Google,Sony gibi dünya devlerinin ürettiği Sanal Gerçeklik gözlükleri ile telefonlarımızda bir filmi izlerken , oyun oynarken veyahut televizyon ekranında 3D bir film seyrederken , izlenilen görüntüyü daha gerçekçi algılama sağlanabilir ve izlenilen şeylerden daha fazla zevk alınabilir.

Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyulur ?

 en ucuz sanal gerçeklik gözlüğü nerede
vr_on_gameBiz insanlar geçmişten bugüne hep bir şeyleri değiştirme , daha iyiyi keşfetme isteği içerisindeyiz ve bunu yaparken bulunduğumuz evrenden kopmak ve yeni evrenlere doğru yol alma arzumuz da vardır bu yüzden insan bulunduğu dünyadan bir an olsun uzaklaşıp ekranda gördüğü görüntülerin içine yoğunlaşmak ister işte bu ihtiyacından da , sanal gerçeklik gözlüğü dediğimiz VR ( Virtual Reality ) gözlüklerini icat etme ve geliştirme çabası oluşur.
 sanal gözlük sipariş ver
Geçmişten bugüne birçok sanal gerçeklik denemesi olmuştur , Atari oyunları vs daha birçok eski oyun konsolları üzerinde çeşitli çalışmalar ile sanal gerçeklik yakalanmaya çalışılmıştır fakat eski teknoloji ile böyle bir şeyi başarmak zordu , başarılsa da yapılan aygıtlar düşük kalitenin yanında karışık ve kullanılması zor oluyordu.
Fakat bundan 3-5 sene önce Google‘nin Glass hareketi ve  1-2 sene öncesine kadar telefon üreticilerinin bu piyasaya dahil olması yeni bir sanal gerçeklik cihazı oluşturulması isteğini güçlendirdi  ve böylece rekabet başladı.Rekabet ile her geçen gün daha iyi sonuçlar veren , daha gerçekçi görüntüler sunan sanal gerçekli cihazları üretilmeye ve yaygınlaştırılmaya başlandı.

Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder