Doğum Lekelerine Badem Yağlı Krem İyi Gelir Mi ?


 orjinal badem yağlı krem

Ciltte oluşan hamilelik lekeleri hormon değişikliğinden kaynaklanır. Genellikle hamileliğin ikinci üç aylık bölümünde ortaya çıkar ve son üç aylık dönemde biraz daha belirginleşir. Hamilelik lekeleri daha çok alında, yanaklarda, burunda, dudakların altında ve üstünde yani yüz bölgesinde görülür. Hamilelik lekeleri güneş lekelerine oranla daha iri parçalar halinde görülür ve güneş bu lekelerin artmasına neden olur.
Aynı Gün Kargo
Lekelerin artmasını önlemek için güneş koruyucu ürünler kullanılabilir ve güneşten korunulmalıdır. Hamilelik lekeleri sadece estetik açıdan problem oluşturabilirler.

Badem Yağı Kremi, güneşin sebep olduğu leke ve çillerde, sivilce lekelerinde, doğum sonrası oluşan lekelerde, doğum kontrol ve hormon haplarının sebep olduğu lekelerde, yaşlanmaya bağlı olarak cilt yüzeyinde oluşan lekelerde kullanılabilir.

Cilt üzerinde leke olarak adlandırılan renk bozuklukluklarının kaynağı doğal renk tonunu yitirmeye başlayan hücrelerdir. Badem Yağı Kremi'ni, cildinize sürdüğünüzde cilt tarafından kolayca emilir. Cildin alt tabakasına hızlıca nüfuz ederek renk kaybı yaşayan hücrelerin doğal renk tonuna döndürülmesini sağlar.
Cilt hücreleri gece boyunca dinlenme (uyku) sırasında, kendilerini tamir eder ve onarır. Badem Yağı Kremi'nin etkisini arttırmak ve tedavi sürecini kısaltmak için gece yatmadan önce cildi temizledikten sonra lekeli bölgeye uygulamanız daha etkili bir sonuç almanıza yardımcı olacaktır.Badem Yağı Leke Kremi'nin gündüz kullandığınızda ise sizi güneşin zararlı ışınlarından korur, lekelerinizin artmasını önler ve yeni leke oluşumunun önüne geçer.

Badem Yağı Kremi'ni doğal içeriği sayesinde el, yüz, boyun, omuz ve dekolte bölgeleri ile birlikte vücudunuzun her yerinde güvenle kullanabilirsiniz.

Badem Yağı Kremi SATIN AL

Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder