Badem Yağlı Krem

Badem Yağı ne İşe Yarar
Asya'ya özgü, boyu 4-9 metre'ye ulaşabilen, mızraksı yaprakları olan ve 5 taç beyaz veya açık pembe yaprakları olan küçük bir ağaç türüdür. Yabani hali ilk olarak Akdeniz bölgelerinde yetişmiştir. Kültüre alınmış şekilde kuzey bölgelerde de yetiştirilebilir. Badem Yunanistan, İran, İtalya, Fas, Portekiz, İspanya, Suriye, Türkiye ve ABD ana üreticilerindendir ve yaklaşık olarak 1,5 milyon ton üretimi bulunmaktadır.
 orjinal badem yağı kremi

Badem yağı, badem çekirdeğinin soğuk pres yöntemi ile sıkılmasından elde edilir, soluk sarı renkli, hafif kokulu ve ceviz tadında bir sabit
yağdır.Badem yağı kuru ve çatlak ciltleri çok olumlu etkiler ve pürüzlerini giderir. Ayrıca badem yağı saç besleyici olup, saç dökülmesini önler. Kabızlık giderici özelliği sahiptir.
Antioksidan e vitamini yönünden oldukça zengin olan badem yağı bu özelliği ile yaşlılık etkilerinden ve pek çok hastalıktan koruyucudur. Bunların
yanında badem yağı hamilelik sırasında karın bölgesine uygulandığında, doğum sonrası çatlakların oluşmasını engellediği bilinmektedir.
Ney gibi enstrümanların bakımında da kullanılmaktadır.

SİVİLCE LEKELERİ
İnsanların çoğu, yaşamının bir döneminde sivilce sorunu ile karşılaşır ve çoğu zaman sivilceler iz bırakmazlar. Fakat bazı kişilerin sivilceleri yara izlerine dönüşür ve uzun yıllar boyunca bunu taşımak zorunda kalabilirler. Bu izler kişiden kişiye değişmekle beraber fazlasıyla rahatsız edici olabilirler. Sosyal ortamda kendine güven eksikliğine kadar gidebilen problemler oluşturabilirler.

Sivilceleri sıkmak veya sıkmaya çalışmak bu izlerin oluşumunda en başta gelen nedendir. Sivilcelerin oluşturuduğu izler bir nevi deri alt yapısının kaybıdır. Lekeler soluk renkte veya kahverengi düz lekelerdir.
badem yağı kremi sitesi
Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder