Dik Duruş Ağrı Giderici Manyetik Sırt Korsesi

MANYETİK YELEK KORSE
Manyetik Sırt Korse Ürün Detayları
Doğru duruşun sağlığımız için önemi saymakla bitmez. Tüm kaslarımızın ve organlarımızın en verimli şekilde çalışmasını sağladığı gibi enerjimizi en iyi şekilde kullanmamıza neden olur.
Omurgamızın düzgün duruşu karın kaslarını dahi daha iyi çalıştırır.
Vücut imajının ve buna bağlı olarak özgüvenin gelişimini de sağlar. İç organlarımızın etkin çalışmasını sağlayarak sindirim kolaylığına da yardımcı olur.  
Neopren kumaşın üstün etkisi ile mıknatısın yararı tek bir üründe toplandı. Bu manyetik korse; bel bölgenizi desteklerken diğer yandan kronikleşmiş sırt ağrılarınızdan da kurtulmanızı sağlayacak. 
Belinizi rahatça sardığı için kan dolaşımını hızlandırarak kaslarınızın gevşemesini ve günlük yaşamınızda sizi zorlayan sırt ve bel ağrılarınızın azalmasını sağlar. 
Bel ve sırt ağrılarından şikayet eden herkes için kaçırılmaması gereken bir fırsat!

http://www.bittison.com/dik-durus-agri-giderici-manyetik-sirt-korsesi.html



Manyetik Sırt Korse Ürün Özellikleri
- Manyetik Korse kaslarınızın gevşemesine ve günlük aktivitelerinizde karşılaştığınız sırt ve bel ağrılarınızın azalmasına yardımcı olur.

- Neopren kumaşın üstün etkisi ile mıknatısın yararı aynı üründe toplanmıştır.  Manyetik Korse bel bölgesini desteklerken aynı zamanda kronikleşmiş sırt ağrılarınının giderilmesine yardımcı olur.

- Manyetik Korse ayrıca spor incinme ve kas ağrılarında da etkilidir.

- Manyetik Korse yi denedikten sonra onun rahatlığı ve konforuna çok alışacaksınız.

- Manyetik Korse , belinizi rahatça sararak, kan dolaşımının hızlanmasını sağlar.

- Manyetik Korse yi denedikten sonra onun rahatlığı ve konforuna çok alışacaksınız.

- Kaslarınızın gevşemesine ve günlük aktivitelerinizde karşılaştığınız bel ve ağrılarınızın
azalmasına yardımcı olur.

- Manyetik Korse , bel ve sırtınızı rahatça sararak, kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı olur.

- Stratejik olarak 16 noktaya yerleştirilen bu magnetler sayesinde, sırt kısmınız ve spinal bölgelerinizde karşılaştığınız ağrılardan dolayı, zorlaşan günlük hayatınızı kolaylaştırmak hedeflenmiştir.

- Bel ve sırt bölgenizdeki olumlu etkisini kısa zamanda görecek ve Manyetik Korse nin güçlü etkisini hissedeceksiniz.

- Ürün beden ölçüsü standarttır. Esnek yapıya sahiptir.


Manyetik Sırt Korse Nasıl Kullanılır?
Yeleğinizin, manyetik bölümünü vücudunuza temas edecek şekilde yerleştirip bel bölgenizin etrafına sarın. Kemerinin genişliğini, yeleğin bantlı bölümden istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder