Manyetik Dizlik Ve Bileklik Yorumları

Mıknatıslı Bileklik Manyetik Dizlik Bileklik Seti
Eğer tenis oynarken, koşarken, herhangi fiziksel bir hareket yaparken ya da hareket sonrasında dizinizde ağrılarınız varsa ya da yürürken, koşarken, futbol oynarken ya da dans ederken ara sıra dizinizde zorlanma hissediyorsanız, Manyetik Dizlik bu sorunları aşmanızda önemli bir destekçiniz olacaktır.
Eğer bilgisayar kullanırken, spor yaparken; tenis oynarken, ev işlerini yaparken bileğinizde ağrı ya da zorlanma hissediyorsanız, Manyetik Bileklik bu sorunlarınızı aşmanızda size yardımcı olacaktır.

Bu ürünün en önemli özelliği de, binlerce kişi tarafından beğenilmiş olmasıdır. Bantların çok hafif yapışkanlı yapısı, dizi pattellanın hemen altından rahatça kavrar. Hareket kabiliyetini kısıtlamadan, patellaya alttan destek sağlayarak; patella-femoral ekleminin mekaniğini değiştirir. Manyetik Bileklik , ağrılarınızı hafifletir ve size tekrar rahatça hareket edebilme olanağı sağlar.

Ürünün Özellikleri:
Manyetik Dizlik: Diz ağrılarının azalmasına yardımcı olur.
Manyetik Bileklik: Bileğe rahatça oturur, hareketi kısıtlamadan dolaşımı hızlandırarak gerginliği alır ve bilek ağrısını gidermeye yardımcı olur.
Dizi ve bileği rahatça kavrar ve son derece hafiftir.
Her ölçüye uyacak şekilde ayarlanabilir (Velcrolu).
Giysilerin altında bile rahatça kullanılabilir.
Ürün İçeriği :
2 Manyetik Dizlik
1 Manyetik Bileklik
Dikkat edilmesi gereken konular:

Mıknatıslar; kalbin atış hızını ayarlayan cihaz, otomatik defibrilatör, ensülin pompası, ilaç alımı için takılan yama kullanıcıları tarafından ve hamilelik döneminde kullanılmamalıdır. Kalp pili, metal çivi, platin ve protez sahipleri için ürün kullanımı doktor gözetiminde olmalıdır. Tansiyon ve kalp hastalarının kullanması önerilmez. Açık yara üzerine takmayınız.
Yaklaşık 20 yıldır, diz ağrısı olan kişilere ağrılarının azalmasına yardımcı olmuştur.
Kimler kullanabilir?
Dizlerinde ya da bileklerinde herhangi bir rahatsızlığı olan ya da ara ara hassaslık hisseden, Her meslek grubundan, Genç / yaşlı herkes, Manyetik Dizlik ve Bileklik setini kullanabilirler.

Ürün Ebatları:
Dizlik:37.5x4cm
Bİleklik:24x5cm
Paket İçeriği:
2 Adet Dizlik
1 Adet Bileklik
Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder