DR EVA SEDEF KREMİ

SEDEF VE EGZEMA HASTALIĞI BULAŞICI MIDIR?


Sedef Hastalığı,yani tıp dilindeki adıyla Psioriasis dünya üzerinde her 100 kişiden 2 sinde bulunan,genetik faktörlerin rol oynadığı,stres ve üzüntüyle aktifleşen bir deri hastalığıdır.4 farklı çeşidi olan sedef hastalığının en yaygın olanı,diz,dirsek,sırt ve saçlı bölgelerde rastlanan altı kızarık üzeri tıpkı sedefi andıran beyaz pullu tabaka halinde olanıdır.
Sedef hastalığı o kadar korkunç bir hastalık ki tedavisi mutlu olmaktan geçiyor ve vücudunuzda sedef izlerini gördükçe stresiniz çoğalıyor hem strese girmemem lazım diyorsunuz hem de sedeflerinizi gördükçe derin bir stres içine giriyorsunuz. Sedef, görüntü bozukluğuna yol açtığından sosyal hayatınızı da olumsuz yönde etkiliyor! Sedef hastalığına karşı yardımcı ürün olan sedef kremi şimdi tanıtım fiyatıyla sunuldu. Sedef kremi nasıl kullanılır ?

dr eva Sedef kremini günde 2-3 kez masaj yaparak kullanmalısınız.
 sedef kremi


EN SIK GÖRÜLEN SEDEF ÇEŞİTLERİ
En sık görülen tiptir. Lezyonlar ‘plak’ adı verilen yamalar şeklindedir. Keskin sınırlı kızarık bir zeminde gümüş rengi kabuklar mevcuttur. Kabuklar kaldırılınca altta toplu iğne ucu büyüklüğünde minik minik kanama alanları izlenir.Genelde dizlerde, dirseklerde ve kalçada görülür, yüzü tutmaz. Ayak, diz ve dirsek gibi sürekli tahrişe maruz kalan bölgelerde kabuklar çok kalınlaşabilir.
keskin sinirli, eritemli zemin üzerinde yerleşmiş sedefi beyaz ya da gümüşümsü kepeklerle kaplı lezyonlarla karakterizedir. 
 sedef tedavisi

Başlangıç lezyonu genellikle eritemli bir makül ya da makülopapül olup, bu lezyonların genişlemesi ile üzeri skuamla kaplı büyük plaklar ortaya çıkar. Skuamlar lezyonun üzerini bütünüyle kaplayabilir ya da ortasında yapışmış olarak bulunabilir. Kronik lezyonlarda skuamlar kalınlaşarak alttaki plağa daha sıkı yapışır. Skuamlar kazındığında tabaka tabaka kalkarak, toz gibi bir beyazlaşma olur, buna "mum lekesi belirtisi" denir. Skuamlar mekanik olarak kaldırıldığında eritematöz zemin üzerinde küçük kanama odaklari belirir. Buna "Auspitz belirtisi" adi verilir. Bu kanama odakları uzamış dermal papilla uçlarıdır.



sedef kremi kullanımısedef kremi nasıl kullanılırsedef kremi hemen alsedef kremi sipariş versedef kremleri, en iyi sedef kremi
Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder