Bebekler İçin Ateş Ölçer

2 YIL ACURA GARANTİSİNDE ÜRÜN + AYNI GÜN HIZLI KARGO

Acura AC 9270 Temassız Ateş Ölçer Alın bölgesinden, temas olmadan infraret ile ölçüm yapan bir termometredir. Kullanması basit , hijyenik, güvenilirdir ve doğru ölçüm yapmaktadır, Kullanıcı tek dokunuşla saniye içinde doğru ölçüm yapabilmektedir. Bu ateş ölçer geniş çaplı olarak okullarda, hastanelerde, evlerde, yurtdışı giriş-çıkış kapılarında ve hatta evcil hayvanlar için kullanılmaktadır.
Ürün 0-ile 118 C arasında ölçüm yapabilmektedir. Zirai alanlarda, endüstride, yiyecek sektöründe ve Petro-kimya endüstrisi vb de kullanılmaktadır.

 acura medikal

 acura ateş ölçer


ÇALIŞMA PRENSİPLERİ
Herhangi bir nesne kendi öz ısısına sahip olduğundan, belirli miktarda infraret ışıma enerjisi üretir, Bu ışıma enerjisi dalga boyu yayılımı nesnenin yüzey ısısına bağlıdır, Bu prensiple ölçüm yapmak için tasarlanan ateş ölçer, çok yüksek oranda doğru ölçüm yapabilen Alman teknolojisi sensörü ile 0-14 um infrared ölçüm hassayetine sahiptir, Bu yüksek kaliteli sensör, özel ölçüm ve kalibrasyonun bir araya gelmesiyle kesin değerlerde ölçüm yapmaktadır.


ÖZELLİKLER
Alman teknolojisi, güvenilir sensör.
Tamamıyla yeni ve patentli tasarım.
Çevre sıcaklığına mükemmel adaptasyon, Karmaşık çevresel durumlarda bile yüksek doğrulukta ölçüm özelliği.
İnsan vücudu ve eşya ısı ölçüm özelliği ve tek tuşla seçim.
Alarmı kullanıcı tarafından ayarlanabilen yüksek ateş ve ısı uyarı özelliği.
Son ölçümleri kolayca tekrar görüntüleme.
Arkadan aydınlatmalı LCD ekran.
Santigrad ve Fahrenhayt okuma özelliği.
Otomatik kapanma.


KUTU İÇERİĞİ
1 Adet ateş ölçer
2 Adet kalem pil
Saklama kutusu
Türkçe kullanma kılavuzu ve garanti belgesi

2 YIL ACURA TÜRKİYE GARANTİLİDİR...
Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder