Aynısefa Kremi Siparişi

Güvenlik ve Yan Etkileri: Aynısefa çiçeği uygun dozlarda ve uygun durumlar için oral olarak kullanıldığında güvenli kabul edilir. Bitkinin topikal olarak uygulanması da güvenlidir. Aynısefanın gebelikte kullanımı tavsiye edilmez, emzirme döneminde kullanımının güvenilirliği ile ilgili olarak ise herhangibir veri mevcut değildir. Aynı sefa oral olarak kullanıldığında bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Topikal olarak kullanıldığındaysa egzama ve alerjiye neden olabilir.
 aynısefa kremi satın al


Diğer Bitkilerle /Gıdalarla / Gıda Takviyeleriyle Etkileşim: Herhangi bir etkileşim rapor edilmemiştir.
İlaçlarla Etkileşim:
Merkezi Sinir Sistemi Depresanları: Yapılan bir hayvan deneyinde, aynısefa çiçeğinin içeriğinde bulunan saponosid bileşeninin kullanımının, hekzobarbital uyku süresini uzattığı ortaya çıkmıştır. Bu sebeple merkezi sinir sistemi depresanları gibi sedatif özellikli ilaçlarla (yatıştırıcı, sakinleştirici) beraber kullanımının ilaçların etkilerini ve yan etkilerini arttırabileceği düşünülmektedir.
 sipariş ver

Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder