ARDIÇ YAĞI SİPARİŞ VER

ardıçyağı

Şifalı bitkilerin bazıları uçucu yağ adı verilen ve etki gücü oldukça yüksek yağlar ihtiva ederler. Ardıç yağı, kekik yağı, gül yağı gibi. Bu yağlar, çok miktarda bitkinin işlenmesiyle az miktarda elde edilirler. Oldukça yoğun bir içeriğe sahip bu yağları mutlaka dozajına uygun kullanmak gerekir.

Onlardan biri de ardıç yağı. Pek çok insanın daha önce adını bile duymadığı, ama kullanıp etkisini gördükten sonra, vazgeçilmezi haline gelen ardıç yağı, bir çok insanın hayatında küçümsenemeyecek değişikliklere yol açtı. Onların hayatını çok olumlu etkiledi. Pek çok insana şifa kaynağı oldu. Onu tanıyıp kullandığınızda, gerçekten de ne kadar mucizevi bir yağ olduğunu sizin de onaylayacağınıza eminim.
 ARDIÇ

Şimdiye kadar pek çok bitkiyi tavsiye ederken, uzun süreli kullanımın şart olduğunu belirttik. Ama ardıç yağını uzun süreli kullanamıyoruz. 4-6 haftalık bir kullanımdan sonra mutlaka birkaç haftalık bir ara vermek gerekiyor. Ardıç yağı böbrek hastalarında ve hamilelerde kullanılmaz. Dahilen alımlarda kesinlikle belirtilen miktarın üzerine çıkılmaz. Haricen kullanımlarda ise süre ve doz kısıtlaması söz konusu değil.

Bakın ardıç yağı hangi hastalıklarda bize yardımcı oluyor:

KANI TEMİZLEMEK İÇİN ARDIÇ YAĞI BİREBİR …

Ardıç yağı kanı temizler, kandaki zehirli maddeleri dışarı atar. Kan yoluyla oluşan hastalıklara da engel olur. Ayrıca kansızlığa iyi gelir.vücuttaki toksinleri temizlediği, iltihapları söktüğü, tıkanıklıkları açıp temizlediği için arındırıcı bitkisel kürlerde yer almaktadır.
Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder