Ausganica Göz Kremi

Rose Eye Cream
Hidrolize ebegümeci esculentus özü, prophyridium cruentum özü, ve (pancar ve buğday fermente) bitki kaynaklı hyaluronik asit besleyici kombinasyonu ile göz çevresindeki hassas cilt için gerekli tüm temel unsurları düzenler. 
Ausganica Göz Kremi
Özü kırmızı mikro alglerden elde edilen Porphyridium cruentum ile aktif mükemmel bir kendini koruma sağlar. Heksozlar, ksiloz, glukuronik asit, seramid, sayısız mineraller ve amino asitler ile içeriği yüksek mükemmel bir onarım ve ince bir tabaka sunar. 



Rose Göz Kremi yumuşak, esnek bir cildi korumak için organik besin maddeleri ile cildi canlandırır, gözde pürüzsüz ince çizgilerin etrafında derinlemesine nüfuz eder. %88.04 OFC Organik Sertifikalı, 15g



Kullanım: Rose Eye Serumdan sonra gözün etrafındaki bölgeye parmak uçlarınızla mümkün olduğunca nazik şekilde uygulayın.

İçerik: ROSA CENTIFOLIA (ROSE) FLOWER EXTRACT**, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT**, LAVENDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER EXTRACT**, HIBISCUS SABDARIFFA (HIBISCUS) FLOWER EXTRACT**, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT**, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT**, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE**, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) OIL**, ROSA DAMASCENA MILLER (ROSE) HYDROSOL**, GLYCERYL STEARATE*, CETEARYL OLIVATE*, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) OIL**, THEOBRAMA CACAO (COCOA) BUTTER**, SORBITAN OLIVATE*, ROSA CANINA (ROSE HIP) OIL**, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) NUT BUTTER**, GLYCERRYL CAPRYLATE*, PORPHYRIDIUM CRUENTUM EXTRACT*, PARFUM (ROSE AND GERANIUM ESSENTIAL OIL BLEND)**, HYDROLYZED HIBISCUS ESCULENTUS EXTRACT*, DEXTRIN*, AQUA (WATER)*, PHENETHYL ALCOHOL*, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE*, XANTHAN GUM*, HYDROLYSED HYALURONIC ACID*, TRITICUM VULGARE (WHEATGERM) OIL**, D-ALPHA TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E)*, CITRIC ACID.

Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder