Orjinal Ardıç Yağı

Ardıç Yağının Faydaları
Doğada var olan, toprakta biten, ağaçta yetişen türlü çeşit ot, bitki, yaprak ve tohumun, özünde taşıdığı yağlar, insan vücudu ve organizma için sayısız derde deva oluyor.
Doğanın kalbinde yetişen ve ruhundan süzülen şifalı bitki yağları, hem fiziksel problemlerin başlamadan engellenmesine, hem de ortaya çıkan rahatsızlıkların tedavi edilme sürecinde son derece etkili oluyorlar. Kimi yağın ismini çok sık duymamıza rağmen, kimisiyle de yeni yeni tanışıyoruz. 

 nurs lokman hekim ardıç yağı

Ardıç yağı da belki çoğumuzun, ismini çok sık duymadığımız yağlardan. İsmi çok fazla duyulmasa da, etkileri ve faydaları saymakla bitmeyecek kadar belirgin olan ardıç yağı, kandaki zehirli maddeleri temizleyerek sistemden dışarı atan, kansızlığa iyi gelen, iltihap söken, vücuttaki toksinleri temizleyen, tıkanıklıkları açan, soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyonlara iyi gelen, ateş düşüren, terleten özellikleriyle ardıç yağı en çok gereksinim duyulan yağlar arasında ilk sıralarda gelir.
Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder