NURS SALYANGOZ KREMİ SIK SORULAN SORULAR

SIK SORULAN SORULAR 
Nurs Lokman Hekim Leke Kremi Ne Tür Lekelerde Daha İyi Sonuç Veriyor ?
Doğum lekeleri, hamilelik lekeleri, doğum kontrol haplarının sebep olduğu lekeler, güneşin sebep olduğu lekeler ve çillerde, sivilce lekelerinde ve yaşlılık nedeni ile oluşan lekelerde etkin bir üründür.

Nurs Salyangoz Kremi Cildimdeki Lekelerin Geçmesini Nasıl Destekler?
Ürünümüz içerisinde yoğun olarak kullanılan Su Teresi özü melanin sentezini inhibe edici depigment etkiye sahiptir. Serbest radikallere karşı savunma yapan vitaminler ve özellikle C ve E vitaminleri, içeriğindeki diğer leke üzerine etkili bitki özleri ve aktifleri ile ciltte oluşan tüm rahatsız edici lekelerin, melanin hücrelerini harekete geçirerek yeniden eski ve taze görüntüsüne dönüştürmeye yardımcı olur .

Nurs Salyangoz Özlü Kremi İçerigi Cildimde Nasıl Bir Etki Sağlar?
Her türlü cilt leke probleminize çözüm bulmakla beraber; cildinizin uzun süre beslenmesi, sıkılaşması ve aynı zamanda en uygun nem seviyesinin korunmasına yardımcı olur. Bu içerikler, mineral, protein, amino asit ve porisakkarideler bakımından oldukça zengindir. Bu bileşenler ciltte rahatsızlık verici donuk, mat görüntünün tekrar eskiye döndürecek canlı, parlak ve ışıltılı olmasına yardımcı olurlar.

Nurs Lokman Hekim Salyangoz Özlü Kremi İçerisinde Güneş Koruma Faktörü Var Mı ?
Nurs Salyangoz Kreminde güneş ışınlarından korunmanız için 30 faktor güneş filtresi bulunmaktadır. Kremi kullanırken üzerine ekstra güneş kremi kullanılmasına gerek yoktur.

Nurs Lokman Hekim Leke Kremi Kullanırken Makyaj Yapabilir Miyim ?
Nurs Lokman Hekim Leke Kremini kullandıktan sonra yaklaşık 20-30 dakika bekleyiniz ve sonrasında makyajınızı yapabilirsiniz.

Nurs Salyangoz Kreminin İçeriği ?
aqua ,cetyl cetearly alcn ohol, glycerine, liquid paraffınium, propylene, glycol, glyceryl stearate,ceteareth-20, allantoin, wheat germ oil, aloe Barbadensis leaf oil, dimethicone, hypericum perforatum oil, collagen, fragrance,  carbomer, DMDM-Hydantoin, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone
 NURS LEKE KREMİ



Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder