TÜY AZALTICI SPREY

İstenmeyen kıllar bacaklarda, kollarda, karında, sırtta, bikini bölgesinde, koltuk altında, yanakların üst kısmında çıkmaktadır. Erkekler de değişen sosyal hayatın gereği olarak kıllarını istememektedir. Hatta kıllarını alan ve kendine bakım yapan erkekler için metro seksüel ismi kullanılmaktadır.


İstenmeyen kıllardan kurtulmak için erkekler jilet ve cımbız kullanmayı tercih etmektedir. İstenmeyen kılları yok etmek için tercih edilen jilet ve cımbız kullanımı, geçici ve kısa bir süre için etki göstermektedir.

Ancak jiletle alınan kılların zamanla daha sık ve alındığı günün ertesi gün tekrar çıkması nedeniyle sadece geçici çözüm sunmaktadır.

Tüy yok edici olarak jilet, kılların daha da uzamasına engel olurken kılları tamamen yok etmemektedir.



İstenmeyen kılların seyrek olarak bulunduğu yanağın üst kısımları ile kaş aralarında erkekler ve kadınlar tarafından cımbız kullanılmaktadır.
Cımbız ile kıl koparma yöntemi uzun süreli, acı dolu ve tekrar kıl çıkmasına neden olduğu için çekilen zahmeti gölgede bırakmaktadır. Bay ve bayanların ortak olarak kullandığı alet olan cımbız ve jilet, istenmeyen kıllarda sadece geçici ve acil çözüm sunmaktadır. İstenmeyen kıllar için kullanılan jilet, cımbız gibi ürünler kısa süreli, kalıcı olmayan ve acı veren sağlıksız yöntemlerdir.


http://www.bittison.com/depycure-tuy-dokucu-sprey.html


İstenmeyen kılları tamamen yok etmek, tekrar çıkmasını engellemek ve istenmeyen kıllardan ebediyen kurtulmak için tüy dökücü krem kullanın. Tüy yok edici krem ile pürüzsüz güzelliğin 
Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder