Oxigel Ozonlanmış Zeytinyağı

Her geçen gün yüzünüzdeki yaşlanma etkilerinin en aza indirgenmesini izleyecek daha canlı daha parlak bir cilde sahip olacaksınız. Mide ve barsak sisteminizin rahatlamasında, aynı zamanda metabolizmanın hızlanmasına ve  sonucunda da  sağlıklı bir şekilde kilo verdirmede, vücuttaki  gereksiz yağların giderilmesinde, daha fit ve sağlıklı bir vücuda sahip olmanızda doğal destektir. Bu kapsüllerin bilinen hiçbir yan etkisi yoktur. 
 OXİGEL

Kronik bir rahatsızlığı olan kişiler,hamileler ve 14 yaşından küçük çocukların doktorlarına danışarak kullanmaları uygundur. Dış etkenler(Hava kirliliği,egzos,sigara dumanı,teknolojik kirlilik vb.) ve aldığımız gıdaların içinde yer alan toksin maddelerin vücudumuzda yaratacağı yaşlanma etkileri ve hastalıklara karşı bir kalkan oluşturacak OXİGEL ozon kapsülleri birçok sorununuzun  giderilmesine doğal destek olacaktır. İçindekiler: Ozon yağı (Ozonlanmış Katkısız Zeytinyağı) 500mg/1 Softgel, Sığır Jelatini, Bitkisel Gliserol, Saf Su. Günde 1 veya 2 softgel alınması önerilir. 


Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder