OXİGEL SİPARİŞ

Ozon bütün mantar çeşitlerine karşı etkindir. Sistemik kandida infeksiyonu veya atlet ayağı gibi inatçı maya-mantar infeksiyonları ozon ile hızla iyileşir.

Ozon bilinen en iyi  virüs öldürücüdür. Virüs yapılarına doğrudan saldırır. Virüsün ozonun oksidan etkilerine en duyarlı olan kısmı üreme yapılarıdır. Virüs bu yapılar sayesinde insan hücrelerine girer ve kendini kopyalamaya başlar. Bu yapı inaktive edildiğinde virüs artık ölü sayılır. Virüsle infekte olmuş, dolayısıyla virüsün üremesi için ona yataklık eden insan hücreleri ise ozona karşı dayanıksızlaşmışlardır. İnfeksiyonun metabolik yükünün altında bulunan hücre kendisini ozondan koruyacak ve onarımını yapacak enzimleri (antioksidanları) üretemez. Böylelikle, bir hücre içine girerek kendisini kopyalamaya başlamış virüslerin üremesi durur.
 OZONLANMIŞ ZEYTİNYAĞI

Ozon antineoplastiktir (anti-kanser). Kanser hücresi gibi hızla çoğalan hücrelerin metabolizmasındaki öncelikler ozonun etkileriyle baş etmek üzere programlanmamıştır, dolayısıyla ozon böyle hücrelerin hızla büyümesini baskılar.

Ozon atardamarların daralmasına yol açan plakları okside eder (yakar-eritir). Hem arterioskleroz hem de ateroskleroz plaklarını parçalar. Bu, ozonun sadece büyük damarlardaki değil, küçük damarlardaki tıkaçları da çözmeye eğilimli olduğunu gösterir ve sonuçta o damarın beslediği organın daha iyi oksijenleneceği anlamına gelir.

Ozon yeni kılcal damarların oluşumunu uyarır. Özellikle damar tıkanıklıklarında, çeşitli dokularında hipoksiye (oksijen yetersizliğine) bağlı ağrı ve fonksiyon bozukluğu gibi belirtiler gözlenen kişilerde ozon tedavisi sırasında bu dokularda kanlanmanın düzeldiği gözlenmiştir. Klinik bulguları destekleyen laboratuvar çalışmalarında da bu mekanizmalar açıklığa kavuşmuştur. Ozon tedavisi sırasında tıkanmış damarların olduğu bölgelerde kılcal damar ağı zenginleşerek doku beslenmesi normale döner

Ozon vücutta birikmiş petrokimyasalları yıkar. Petrolden elde edilen ve pet şişelerden ziraat ilaçlarına dek pek çok üründe kullanılan kimyasallar vücutta birikirler ve bağışıklık sistemi üzerinde büyük yük oluşturma potansiyeline sahiptirler. Alerjileri kötüleştirebilir, hatta alerjilere neden olabilirler ve uzun vadede sağlığı bozarlar. Ozonun bu molekülleri yakıcı etkileri hücrelerin derhal bu yüklerden kurtulmasını sağlar.

Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder