OZONLANIŞ ZEYTİN YAĞI SİPARİŞ VER

Yüzyılın buluşu ozonlu yağ, birçok cilt bakım ürününü v masaj ürününü rafa kaldırmanızın zamanı geldi...

Ozonlu Yağ : Yağın mucize hali Günümüzde popülaritesi artan cilt bakım ürünü olan ozonlanmış yağ; sivilce-akne , cilt lekeleri, selülit, kronik yorgunluk, ağrılar, kasların rahatlaması, saç bakımı, ciltte oluşan kızarıklıklar gibi birçok duruma karşı elimizin altında bulunması gereken bir başyapıt haline gelmiştir. Ozon gazı ile asitliği düşük yağlar ( özellikle zeytinyağı) bubbling denilen bir yöntemle uzun süreler ve şoklama işlemlerinden geçirildikten sonra ozonlu yağa yada halk arasında bilinen tabiri ile OZON YAĞI na dönüşüyor.
Ozonlu yağa piyasada rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Özllikle cilt bakım uygulamalarında alternatif arayanlar için 3 çeşit olarak üretilen bu yağın;


1. Ozonlanmış Saf Zeytin Yağı

2. Ozonlanmış Kantaron Yağı

3. Ozonlanmış Kayısı Çekirdeği Yağı

çeşitlerini özellikle eczane ve seçkin aktarlarda bulabilirsiniz.

Ozon ; yüksek enerjili oksijendir. Oksijenin olmadığı bir ortamda bakteriler çabuk çoğalırlar bu nedenle ozon daha çok antibakteriyel özelliği ile ön plana çıkmaktadır.
Fakat yapılan bilimsel çalışmalar neticesinde ozon gazının tıbbi olarak birçok alanda da kullanılabileceği sonucu ortaya çıkmıştır.
Ozon tedavisi; dolaşım bozukluklarında, açık yaralarda, sedef egzama gibi cilt problemlerinde, mayasıl-basur tedavilerinde, romatizma ve romatoid artirit rahatsızlığında uzmanlar tarafından klinik ortamda uygulanmakta ve gözle görülür başarılı sonuçlar vermektedir. Düşük tedavi maliyetlerinden dolayı daha çok avrupa ülkelerinde tercih edilen başlıca yöntemlerden biridir.
Ülkemizde de hızla gelişen bir altyapı ile uzman doktorlar tarafından bu yöntemle tedaviler başlamıştır.
Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder