televizyondaki nurs salyangoz kremi

Nurs Leke Kremi, Sağlık Bakanlığı ruhsatlı tesislerimizde kozmetik yönetmeliğine uygun olarak üretim yapmakta ve ülke çapında yüzlerce eczanede satılmaktadır. İçeriğinde hiçbir zararlı kimyasal madde yoktur. Binlerce müşterimiz tarafından denenmiş ve tam not almış bir üründür. Sadece Türkiye’de değil dünyanın bir çok ülkesinde satılmaktadır. 
 nurs leke kremi nedir
Sivilce izleri sivilcelerden daha kötüdür.Çünkü geçici izler değildir. Bu yüzden bu yolu denemek sakıncalıdır. Salyangoz özlü krem söylediğimiz gibi hücre yenileyici özellik taşıdığından sivilcelerin oluşmasını engellemeye yardımcı olur.Salyangoz özlü krem oluşan sivilcelerden sizi kurtarır. Salyangoz özlü kremaynı zamanda daha önce sıktığınız ve cildinizde iz bırakan sivilce izlerinden de kurtulmanızı sağlamaya yardımcı olur. 

Nurs Leke Kremini kullandığınız süre içinde;
- İçeriğindeki 30 faktör güneş koruyucu sayesinde yeni leke oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
- Sivilce oluşumunun önüne geçmeye yardımcı olur,
- Cildin nem ve yağ dengesini korumada yardımcı olur,
- %100 bitkisel Nurs Salyangoz Özlü Kremi sayesinde cildiniz sağlıklı bir görünüme kavuşmasını destekler.






Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder