TV DEKİ NURS SALYANGOZ KREMİ

Nurs Leke Giderici Kreminin bir kutusu 50 ml dir. Su teresi, at kestanesi ve papatyadan elde edilmiş, renk açıcı aktifler ve vitaminler içeren cilt rengi açıcı bu ürün, zamanla ve olumsuz dış şartlar altında oluşan lekelere karşı pigmentlerin dengeli şekilde yayılmasını sağlar, düzenler ve cildin rengini açmaya yardımcı olur. Günes ışınlarının lekeleri arttırıcı etkisi vardır ve bu yüzden SPF 30 güneş koruma faktörüne sahip olan ürünümüzü kullandığınız süre içerisinde başka bir güneş koruma ürünü kullanmanıza gerek yoktur. Dilerseniz üzerine günlük bakım kreminizi kullanabilirsiniz.
 nurs salyangoz kremi sipariş ver


UYARILAR: Kremini ilk kullanımdan önce bileğinizde kullanarak test ediniz, gözle temasından kaçınınız, Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız, Yakıcı güneşte kullanmayınız, Serin ve kuru bir yerde, ağzı sıkıca kapatılmış halde muhafaza ediniz. Yara, yanık yada tahriş olmuş bölgelerde kullanmayınız.





Share on Google Plus

Bakım Kadınlar artık Türkiye'nin en büyük kadın kulübü ve portalı BittiSon Kadın'da. Kadınlar, BittiSon Kadın'da iş hayatından doğuma, yemek yapımından çocuk, Kuru Kayısı Faydalari, Cilt Bakımı, Doğal Güzellik, Laser Epilasyon, Bitkilerle Cilt Bakımı, Sivilce ve Akne Tedavi, Günlük Cilt Bakımı, Sağlıklı Diyet, Şifalı Bitkiler, Cilt Bakımı, Güzellik, Cilt Lekeleri, Doğal Cilt Bakımı, Güzellik Sırları, Gözaltı Morlukları, Kaş Şekilleri, Cilt Maskeleri, Yüz Maskeleri, Dudak Bakımı, Seksi ...

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder